بنابر گزارش روابط عمومی، کارگاه آموزشی بیماری های منتقله از آب و غذا برای مسئولین و کارشناسان ستادی برگزار شد.
مسئول واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای اظهار داشت: کارگاه آموزشی بیماری های منتقله از آب و غذا با مشارکت واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای و واحد پیشگیری از بیماریها برای مسئولین و کارشناسان واحد های مختلف شبکه بهداشت ودرمان شهرستان راز و جرگلان برگزار شد.
مهندس افشین: در این جلسه خانم مهندس داشاب(کارشناس آب) و آقای مخدومی( کارشناس بیماری های واگیر) به ارائه مطالب جامعی در خصوص بهداشت آب و مواد غذایی، راههای انتقال بیماری و راههای پیشگیری از بیمار های منتقله از آب و غذا پرداختند.
وی در ادامه گفت: با توجه به قرار داشتن در فصل گرما و به منظور پیشگیری ازبروز بیماری های روده ای از مردم شریف شهرستان خواست تا قبل از مصرف سبزیجات و میوه های فصلی حتما عملیات سالمسازی را به شکل صحیح انجام دهند.