-
گزارش بازدید وب سایت :
کاربران آنلاین : ۱۰ نفر
تعداد بازدید های امروز : ۵۱۹ مورد
تعداد بازدید های دیروز : ۲۲۰ مورد
تعداد بازدید های هفته : ۱۷۷۱ مورد
تعداد بازدید های کل : ۱۰۳۳۸۴۳ مورد
پر بازدید ترین روز : ١٣٩٨/١٢/٦ - ۷۱۷۷ مورد
آداب غذا خوری در ماه مبارک رمضان
یكشنبه ٨ تیر ١٣٩٣ ساعت ٩:١٢ ق.ظ ( بازدید : 1185 نفر )
3 - خوابيدن بعد از وعده ي سحري مناسب نيست و حداقل نيم ساعت فاصله ايجاد شود.
4 - مصرف به مقدار كافي از سبزيها و ميوه ها به ويژه در روزهاي گرم در تامين نيازهاي آب و املاح بدن كمك خواهد نمود.
5 - بين افطار روزه و وعده اصلي غذا حداقل 15دقيقه فاصله ايجاد شود .
6 - افطاررا با مقداري مايعات نيم گرم نظير شير ،آبجوش يا چاي كمرنگ (بهتراست شيرين باشد)به همراه يك ماده ي غذايي شيرين نظير خرما شروع شود.
7 - از نوشيدن آب سرد ويا نوشابه هاي سرد در هنگام افطار روزه خودداري شود.
8 - بهتر است به هنگام افطار از غذا هاي كم حجم و مقوي استفاده گردد
9 - از تند خوردن غذا پرهيز كنيد سبب دل درد(درد در ناحيه ي معده ) مي شود.
10 - افرادي كه وزنشان بالاست از مصرف زولبيا و باميه به مقدار زياد پرهيز نمايند.
11 - يكي از بهترين روشهاي كاهش وزن براي افرادچاق روزه گرفتن استبشرط آنكه از مصرف زياد مواد غذايي خودداري گردد .
12 - نوشيدن شربت آبليمو در روزهاي گرم سال براي رفع كسالت بعد از افطار مفيد مي باشد.
منبع : شبکه بهداشت و درمان شهرستان راز و جرگلان چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان
این مطلب فاقد نظر می باشد.
برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...