-
گزارش بازدید وب سایت :
کاربران آنلاین : ۴ نفر
تعداد بازدید های امروز : ۶ مورد
تعداد بازدید های دیروز : ۹۳ مورد
تعداد بازدید های کل : ۹۲۸۱۷ مورد
دستورالعمل-اجرایی-استفاده-از-نشانگرهای-رنگی-برای-نشان-دادن-اطلاعات-تغذیه-ای-فراورده-های-غذایی
شنبه ٢٤ خرداد ١٣٩٩ ساعت ١٢:٩ ب.ظ ( بازدید : 348 نفر )
دستورالعمل_اجرایی_استفاده_از_نشانگرهای_رنگی_برای_نشان_دادن_اطلاعات_تغذیه_ای_فراورده_های_غذایی.pdf
منبع : مدیریت نظارت برموادغذايي، آشاميدني،آرايشي و بهداشتي (حدیث ربانی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان
این مطلب فاقد نظر می باشد.
برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...