-
گزارش بازدید وب سایت :
کاربران آنلاین : ۲۸ نفر
تعداد بازدید های امروز : ۸۱ مورد
تعداد بازدید های دیروز : ۵۱ مورد
تعداد بازدید های کل : ۹۷۷۵۲ مورد
حداقل-ضوابط-فني-و-بهداشتي-واحدهای-تولیدکننده-انواع-غذاهای-اماده-و-نیمه-اماده
شنبه ٢٤ خرداد ١٣٩٩ ساعت ١٢:٢٣ ب.ظ ( بازدید : 855 نفر )
حداقل_ضوابط_فني_و_بهداشتي_واحدهای_تولیدکننده_انواع_غذاهای_اماده_و_نیمه_اماده.pdf
منبع : مدیریت نظارت برموادغذايي، آشاميدني،آرايشي و بهداشتي (حدیث ربانی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان
این مطلب فاقد نظر می باشد.
برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...