مدرک تحصیلی : کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی- تکنولوژی مواد غذایی
عنوان شغلی : کارشناس نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی
واحدهای تحت نظر:
- محصولات قنادی/شکلات/شیرین کننده ها
- بسته چند نوع مواد غذایی/نوشیدنی
- ادویه و چاشنی ها/نگهدارنده ها/ عصاره ها
- افزودنی های خوراکی زیستی
- افزدونی های خوراکی
- آنزیم های خوراکی
- مواد غذایی خاص
- محصولات خشک،غلات/حبوبات/دانه ها
- میوه/سبزیجات/آجیل/تنقلات (آماده و فراوری شده)
شرح وظایف در معاونت غذا و دارو :
- بازرس اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی
- کارشناس تایید محل کارگاه های مواد غذایی
- کارشناس بررسی نقشه کارگاه های مواد غذایی
- کارشناس کنترل مستندات کارگاه های مواد غذایی
- تدوین دستورالعمل حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی شکر پنیر
- تعریف ضریب k جهت متراژ واحد تولیدی شکر پنیر