گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۵ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۱۶ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۹۳ مورد

تعداد بازدید های کل : ۹۲۹۲۷ مورد

جناب آقای مجتبی محمدی

چهارشنبه ١٩ شهریور ١٣٩٩ ساعت ١٠:١٤ ق.ظ   ( بازدید : 355 نفر )


مدرک تحصیلی : کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی- تکنولوژی مواد غذایی

عنوان شغلی : کارشناس نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی

واحدهای تحت نظر: 

  • محصولات قنادی/شکلات/شیرین کننده ها
  • بسته چند نوع مواد  غذایی/نوشیدنی
  • ادویه و چاشنی ها/نگهدارنده ها/ عصاره ها
  • افزودنی های خوراکی زیستی
  • افزدونی های خوراکی
  • آنزیم های خوراکی
  • مواد غذایی خاص
  • محصولات خشک،غلات/حبوبات/دانه ها
  • میوه/سبزیجات/آجیل/تنقلات (آماده و فراوری شده)

شرح وظایف در معاونت غذا و دارو : 

  • بازرس اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی
  • کارشناس تایید محل کارگاه های مواد غذایی
  • کارشناس بررسی نقشه کارگاه های  مواد غذایی
  • کارشناس کنترل مستندات کارگاه های  مواد غذایی
  • تدوین دستورالعمل حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی شکر پنیر
  • تعریف ضریب  جهت متراژ واحد تولیدی شکر پنیر

منبع : مدیریت نظارت برموادغذايي، آشاميدني،آرايشي و بهداشتي (حدیث ربانی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.








جستجو
ماسک بزنیم (۱۱۷۴ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...