parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:25
  • - تعداد بازدید: 63
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zg17

برگزاری برنامه صبحانه کاری سالم در معاونت غذا و دارو به بهانه هفته جهانی غذا

به مناسبت هفته جهانی غذا ، برنامه صبحانه سالم با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه و مدیران و کارکنان معاونت برگزار شد.

به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو بیان کرد : هدف از برگزاری این مراسم فرهنگ سازی و ترویج فرهنگ توجه به صبحانه سالم ، رعایت رژیم غذایی متناسب با شرایط سنی هر فرد و متنوع و متعادل می باشد.



دکتر « حسن براتی زاده » یادآور شد : بسیاری از بیماری ها با روش تغذیه ای مناسب قابل پیشگیری است از این رو باید به اصول تغذیه سالم توجه نمود و از مصرف بیش از حد مواد غذایی ناسالم هم چون نمک ، قند ، شکر و روغن خودداری کرد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 4120
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید