برگزاری برنامه صبحانه کاری سالم در معاونت غذا و دارو به بهانه هفته جهانی غذا
به مناسبت هفته جهانی غذا ، برنامه صبحانه سالم با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه و مدیران و کارکنان معاونت برگزار شد.
به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو بیان کرد : هدف از برگزاری این مراسم فرهنگ سازی و ترویج فرهنگ توجه به صبحانه سالم ، رعایت رژیم غذایی متناسب با شرایط سنی هر فرد و متنوع و متعادل می باشد.
دکتر « حسن براتی زاده » یادآور شد : بسیاری از بیماری ها با روش تغذیه ای مناسب قابل پیشگیری است از این رو باید به اصول تغذیه سالم توجه نمود و از مصرف بیش از حد مواد غذایی ناسالم هم چون نمک ، قند ، شکر و روغن خودداری کرد.