parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:07
  • - تعداد بازدید: 50
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZwH

بو دادن آجیل ها و مغزها به هیچ عنوان توصیه نمی شود

بودادن آجیل ها و مغزها به دلیل ایجاد اثرات منفی به هیچ عنوان توصیه نمی شود .

به گزارش پایگاه خبری وب دا ، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنوردگفت : بو دادن مغزها ، ترکیب پروتئین های مواد غذائی را تغییر می دهد و باعث از بین رفتن آنتی اکسیدانی آجیل ها و کاهش قابلیت هضم پروتئین و از دست رفتن اسید آمینه ضروری شده که در نهایت به کاهش ارزش تغذیه ای مغزها منجر می شود .



" شهلا جودت " افزود : با برشته کردن مغزها پایداری روغن های مفید موجود در مغزها کاهش می یابد و باعث اکسید شدن مغزها می گردد و ویتامین های حساس به حرارت از جمله ویتامین B3 ، C ، E  موجود در مغزها تا حد قابل توجهی از بین می رود .



وی تصریح کرد : اگر به مغزها نمک زده شود زمینه افزایش فشار خون فراهم می شود بنابراین بهتر است آجیل خام جایگزین آجیل بود داده و نمکی شود .


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2197
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید