بو دادن آجیل ها و مغزها به هیچ عنوان توصیه نمی شود
بودادن آجیل ها و مغزها به دلیل ایجاد اثرات منفی به هیچ عنوان توصیه نمی شود .
به گزارش پایگاه خبری وب دا ، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنوردگفت : بو دادن مغزها ، ترکیب پروتئین های مواد غذائی را تغییر می دهد و باعث از بین رفتن آنتی اکسیدانی آجیل ها و کاهش قابلیت هضم پروتئین و از دست رفتن اسید آمینه ضروری شده که در نهایت به کاهش ارزش تغذیه ای مغزها منجر می شود .
" شهلا جودت " افزود : با برشته کردن مغزها پایداری روغن های مفید موجود در مغزها کاهش می یابد و باعث اکسید شدن مغزها می گردد و ویتامین های حساس به حرارت از جمله ویتامین B3 ، C ، E موجود در مغزها تا حد قابل توجهی از بین می رود .
وی تصریح کرد : اگر به مغزها نمک زده شود زمینه افزایش فشار خون فراهم می شود بنابراین بهتر است آجیل خام جایگزین آجیل بود داده و نمکی شود .