رطوبت ، نور و اکسیژن موجب تسریع فساد روغن می شود
رطوبت ، نور و اکسیژن موجب تسریع فساد روغن ( تیزی روغن ) می شود و ظهور بوی تند و نامطبوع نشانه فساد روغن است.
به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : در هنگام خریداری روغن اطلاعات روی برچسب بسته روغن را به دقت کنترل نمائید این اطلاعات شامل تاریخ مصرف ، نام کارخانه ، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت و علامت یا مهر استاندارد می باشند .
دکتر « حسن براتی زاده » در ادامه در خصوص مصرف روغن ها بیان کرد : روغن های نیمه جامد و چربی های جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند که سلامت را تهدید می کند.
این مسئول همچنین افزود : مصرف بیش از حد روغن ها علاوه بر ایجاد چاقی خطر ابتلا به بیماری های قلبی – عروقی و برخی از انواع سرطان ها را افزایش می دهد.