parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:52
  • - تعداد بازدید: 65
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZFL

رطوبت ، نور و اکسیژن موجب تسریع فساد روغن می شود

رطوبت ، نور و اکسیژن موجب تسریع فساد روغن ( تیزی روغن ) می شود و ظهور بوی تند و نامطبوع نشانه فساد روغن است.

به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت  : در هنگام خریداری روغن اطلاعات روی برچسب بسته روغن را به دقت کنترل نمائید این اطلاعات شامل تاریخ مصرف ، نام کارخانه ، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت و علامت یا مهر استاندارد می باشند .



دکتر « حسن براتی زاده » در ادامه در خصوص مصرف روغن ها بیان کرد : روغن های نیمه جامد و چربی های جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند که سلامت را تهدید می کند.



این مسئول همچنین افزود : مصرف بیش از حد روغن ها علاوه بر ایجاد چاقی خطر ابتلا به بیماری های قلبی – عروقی و برخی از انواع سرطان ها را افزایش می دهد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2376
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید