لزوم کاهش سبوس گیری آردهای مصرفی در نانوایی ها به منظور پیشگیری از بیماری های غیرواگیر
سبوس گیری آرد مصرفی در نانوایی ها به دلیل تاثیر سبوس در پیشگیری از بیماری های غیر واگیر باید کاهش یابد.
به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با بیان این مطلب گفت : میزان استاندارد سبوس گیری 7 تا 10 درصد بخصوص در نان های سنگک است اما آرد تولیدی در برخی کارخانه ها حدود 15 درصد سبوس گیری و تصفیه می شود که لازم است این مقدار کاهش یابد و این موضوع در کارگروه ماده ۱۵ استان پیگیری می شود .
دکتر « حسن براتی زاده » تصریح کرد : سبوس نان عامل مفیدی برای پیشگیری از بیماری های غیر واگیر مانند دیابت ، بیماری های قلبی و عروقی و عصبی است و با کاهش سبوس گیری ،مردم نان سالم تری مصرف می کنند.
این مسئول تاکید کرد : نان های تیره که نشان دهنده استفاده بیشتر از سبوس است و فیبر کافی دارند را مصرف کنید زیرا فیبر در جلوگیری و درمان سرطان و فشار خون و رفع یبوست موثر است.
به گفته وی نیمی از فرایند طبخ نان با کیفیت به مهارت نانوا و شیوه درست طبخ و نیم دیگر به کیفیت آرد بستگی دارد و در مواردی که نان از مرغوبیت کافی برخوردار نیست عوامل ذکر شده در آن رعایت نشده است.