parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:17
  • - تعداد بازدید: 72
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZXP7

هضم راحت تر غذا و جذب بهتر آهن و روی با مصرف میوه خرمالو

مصرف میوه خرمالو باعث هضم راحت تر غذا و جذب بهتر آهن و روی می شود.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت : خرمالو میوه ای پرخاصیت است و آهن موجود  در آن عنصر اصلی خون سازی معرفی شده است.



«شهلا جودت» افزود : پتاسیم موجود در آن اشتها آور و شستشو دهنده کلیه و کبد است بنابراین مصرف خرمالو برای پیشگیری از عوارض و اختلالات کبدی و کلیوی توصیه می شود.



وی تصریح کرد : خرمالو همچنین به دلیل دارا بودن پکتین باعث کاهش چربی خون می شود.



وی عنوان کرد : کلسترول بد و فشار خون بالا با مصرف خرمالو به دلیل داشتن پتاسیم و منیزیوم کاهش می یابد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 4729
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید