هضم راحت تر غذا و جذب بهتر آهن و روی با مصرف میوه خرمالو
مصرف میوه خرمالو باعث هضم راحت تر غذا و جذب بهتر آهن و روی می شود.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت : خرمالو میوه ای پرخاصیت است و آهن موجود در آن عنصر اصلی خون سازی معرفی شده است.
«شهلا جودت» افزود : پتاسیم موجود در آن اشتها آور و شستشو دهنده کلیه و کبد است بنابراین مصرف خرمالو برای پیشگیری از عوارض و اختلالات کبدی و کلیوی توصیه می شود.
وی تصریح کرد : خرمالو همچنین به دلیل دارا بودن پکتین باعث کاهش چربی خون می شود.
وی عنوان کرد : کلسترول بد و فشار خون بالا با مصرف خرمالو به دلیل داشتن پتاسیم و منیزیوم کاهش می یابد.