کاهش عفونت های دستگاه گوارش با مصرف تخم مرغ
مصرف تخم مرغ عفونت های دستگاه گوارش را کاهش می دهد.
به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه گفت : تخم مرغ از کامل ترین و بهترین منابع پروتئین است و ارزش بیولوژیکی پروتئین آن نسبت به دیگر منابع پروتئین مانند لبنیات، گوشت ها و حبوبات بالاتر است.
«نسرین علیزاده» افزود : قسمت عمده پروتئین تخم مرغ در سفیده آن است و میزان پروتئین موجود در زرده حدود 40 درصد می باشد.
وی تصریح کرد : تا کنون 16 ترکیب پروتئین در تخم مرغ کشف شده که می تواند بخش عمده ای از پروتئین مورد نیاز بدن برای رشد، نمو و نوسازی عضلات را تامین کند .
وی اظهار داشت : لیزوزیم و آویدین موجود در تخم مرغ خاصیت ضد میکروبی داشته و مانع رشد باکتری های مضر در دستگاه گوارش می شود و همچنین برخی ایمنوگلوبولین ها در تخم مرغ خاصیت مشابه داشته و عفونت های دستگاه گوارش نظیر اسهال را کاهش می دهد.