parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 08:42
  • - تعداد بازدید: 186
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zwa

بروز اسهال و استفراغ به دلیل وجود باکتری استافیلوکوک اورئوس در شیرینی خامه ای

باکتری استافیلوکوک اورئوس در شیرینی خامه ای باعث بروز اسهال و استفراغ می شود.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، عضو هیئت علمی دانشگاه و مدیر گروه رشته علوم آزمایشگاهی گفت : باکتری استافیلوکوک اورئوس اگر در شیرینی خامه ای مانده باشد، کلونیزه می شود و زمینه بروز اسهال و استفراغ فراهم می شود.



دکتر «عظیمیان» با اشاره به لزوم نگهداری کیک و شیرینی خامه ای در یخچال و استفاده از شیرینی های خشک برای پذیرایی عید نوروز ، افزود : فرد پس از استفاده از شیرینی خامه ای دارای این باکتری پس از یکی دو ساعت علایم مسمومیت با این باکتری را نشان می دهد.



وی تصریح کرد : باکتری بروسلا نیز از طریق شیر و لبنیات و باکتری لیستریا از طریق سبزیجات یا مواد غذایی آلوده به خاک به فرد منتقل می شود.



وی تاکید کرد :باید با شستشو و ضد عفونی سبزیجات با حساسیت و دقت باکتری های موجود در سبزیجات را از بین ببرید.



وی اظهار داشت : با مواد ضد عفونی کننده مخصوص سبزیجات می توان عمل ضد عفونی سبزیجات را انجام داد و زمان ضد عفونی باید حدود یک ساعت باشد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2824
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید