بروز اسهال و استفراغ به دلیل وجود باکتری استافیلوکوک اورئوس در شیرینی خامه ای
باکتری استافیلوکوک اورئوس در شیرینی خامه ای باعث بروز اسهال و استفراغ می شود.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، عضو هیئت علمی دانشگاه و مدیر گروه رشته علوم آزمایشگاهی گفت : باکتری استافیلوکوک اورئوس اگر در شیرینی خامه ای مانده باشد، کلونیزه می شود و زمینه بروز اسهال و استفراغ فراهم می شود.
دکتر «عظیمیان» با اشاره به لزوم نگهداری کیک و شیرینی خامه ای در یخچال و استفاده از شیرینی های خشک برای پذیرایی عید نوروز ، افزود : فرد پس از استفاده از شیرینی خامه ای دارای این باکتری پس از یکی دو ساعت علایم مسمومیت با این باکتری را نشان می دهد.
وی تصریح کرد : باکتری بروسلا نیز از طریق شیر و لبنیات و باکتری لیستریا از طریق سبزیجات یا مواد غذایی آلوده به خاک به فرد منتقل می شود.
وی تاکید کرد :باید با شستشو و ضد عفونی سبزیجات با حساسیت و دقت باکتری های موجود در سبزیجات را از بین ببرید.
وی اظهار داشت : با مواد ضد عفونی کننده مخصوص سبزیجات می توان عمل ضد عفونی سبزیجات را انجام داد و زمان ضد عفونی باید حدود یک ساعت باشد.