parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:34
  • - تعداد بازدید: 56
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZH5

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با رنگ های مجاز و غیر مجاز خوراکی

کارگاه آموزشی آشنایی با رنگ های مجاز و غیر مجاز خوراکی در سالن بقیه الله معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش « وبدا» معاون غذا و داروی دانشگاه در این خصوص بیان کرد : این کارگاه با حضور مدیران و تمامی همکاران مدیریت نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی ، مدیریت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی و تعدادی از مسئولین فنی واحدهای تولیدی و کارشناسان بهداشت محیط برگزار گردید.



دکتر « سید علی وکیلی » در ادامه افزود: هدف از برگزاری این کارگاه ارتقاء سطح علمی کارکنان و اطلاع رسانی به مسئولین فنی واحدهای تولیدی و آشنایی تعدادی از کارشناسان بهداشت محیط بوده است .



وی همچنین بیان کرد : در سال آینده کارگاه هایی در همین راستا در این معاونت برگزار خواهد شد


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2549
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید