برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با رنگ های مجاز و غیر مجاز خوراکی
کارگاه آموزشی آشنایی با رنگ های مجاز و غیر مجاز خوراکی در سالن بقیه الله معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش « وبدا» معاون غذا و داروی دانشگاه در این خصوص بیان کرد : این کارگاه با حضور مدیران و تمامی همکاران مدیریت نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی ، مدیریت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی و تعدادی از مسئولین فنی واحدهای تولیدی و کارشناسان بهداشت محیط برگزار گردید.
دکتر « سید علی وکیلی » در ادامه افزود: هدف از برگزاری این کارگاه ارتقاء سطح علمی کارکنان و اطلاع رسانی به مسئولین فنی واحدهای تولیدی و آشنایی تعدادی از کارشناسان بهداشت محیط بوده است .
وی همچنین بیان کرد : در سال آینده کارگاه هایی در همین راستا در این معاونت برگزار خواهد شد