برگزاری کارگاه آموزشی ارتقاء کیفیت گندم ، آرد و نان
کارگاه آموزشی ارتقاء کیفیت گندم ، آرد و نان در استان برگزار شد.
به گزارش « وب دا » مدیرنظارت برموادغذایی ، آشامیدنی و آرایشی معاونت غذا و داروی دانشگاه در این خصوص بیان کرد : این کارگاه با حضور مدیران و کارشناسان غله جهاد کشاورزی ، مدیریت نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی مسئولین کارخانجات آرد و سیلوهای استان در محل سالن جلسات جهاد کشاورزی استان برگزار گردید.
دکتر « حسن براتی زاده » تصریح کرد : در این کارگاه اساتید دانشگاه ها و مراکز تحقیقات کشاورزی کشور آخرین مطالب و یافته های علمی خود را در این حوزه بیان نمودند .
به گفته وی در این کارگاه همچنین بر رفع مشکلات زنجیره از تولید تا مصرف گندم، آرد و نان با همکاری و تعامل همه دستگاه های اجرایی برای ارتقاء کیفیت نان تاکید شد.