parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:59
  • - تعداد بازدید: 44
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zi5

برگزاری کارگاه آموزشی ارتقاء کیفیت گندم ، آرد و نان

کارگاه آموزشی ارتقاء کیفیت گندم ، آرد و نان در استان برگزار شد.

به گزارش « وب دا » مدیرنظارت برموادغذایی ، آشامیدنی و آرایشی معاونت غذا و داروی دانشگاه در این خصوص بیان کرد : این کارگاه با حضور مدیران و کارشناسان غله جهاد کشاورزی ، مدیریت نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی مسئولین کارخانجات آرد و سیلوهای استان در محل سالن جلسات جهاد کشاورزی استان برگزار گردید.



دکتر « حسن براتی زاده » تصریح کرد : در این کارگاه اساتید دانشگاه ها و مراکز تحقیقات کشاورزی کشور آخرین مطالب و یافته های علمی خود را در این حوزه بیان نمودند .



به گفته وی در این کارگاه همچنین بر رفع مشکلات زنجیره از تولید تا مصرف گندم، آرد و نان با همکاری و تعامل همه دستگاه های اجرایی برای ارتقاء کیفیت نان تاکید شد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2526
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید