parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:18
  • - تعداد بازدید: 55
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZHa

تشدید نظارت ها بر فرآیند تولید و توزیع محصولات خوراکی پرمصرف در ایام نوروز

نظارت بر فرآیند تولید و توزیع محصولات خوراکی پر مصرف در ایام نوروز تشدید می شود.

به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت: با توجه به فرآوری و تولید محصولات خوراکی پر مصرف ایام نوروز مانند آجیل ، خشکبار ، شکلات ، شیرینی و ... در اسفند ماه و امکان افزایش فعالیت واحدهای غیر مجاز و زیر زمینی در این ماه نظارت ها توسط کارشناسان غذا و دارو تشدید شده است.



دکتر « حسن براتی زاده » تصریح کرد : تیم های بازرسی مدیریت نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در بازه های زمانی تعیین شده از مراکز تولید و توزیع بازدید فنی و بهداشتی به عمل آورده و اقدامات قانونی در خصوص واحدهای متخلف و غیر مجاز انجام خواهد شد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2834
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید