تشدید نظارت ها بر فرآیند تولید و توزیع محصولات خوراکی پرمصرف در ایام نوروز
نظارت بر فرآیند تولید و توزیع محصولات خوراکی پر مصرف در ایام نوروز تشدید می شود.
به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت: با توجه به فرآوری و تولید محصولات خوراکی پر مصرف ایام نوروز مانند آجیل ، خشکبار ، شکلات ، شیرینی و ... در اسفند ماه و امکان افزایش فعالیت واحدهای غیر مجاز و زیر زمینی در این ماه نظارت ها توسط کارشناسان غذا و دارو تشدید شده است.
دکتر « حسن براتی زاده » تصریح کرد : تیم های بازرسی مدیریت نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در بازه های زمانی تعیین شده از مراکز تولید و توزیع بازدید فنی و بهداشتی به عمل آورده و اقدامات قانونی در خصوص واحدهای متخلف و غیر مجاز انجام خواهد شد.