parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 14:09
  • - تعداد بازدید: 44
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZE6

مصرف مواد غذایی موثر در کاهش دردهای مفصلی

مصرف برخی مواد غذایی می تواند در کاهش شدت دردهای مفصلی تاثیر گذار باشد.

به گزارش وبدا کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت:ماهی،چای سبز،زنجبیل،گیلاس،زرد چوبه،پیاز و پرتقال و روغن زیتون می تواند در کاهش بروز دردهای مفصلی تاثیر گذار باشد.



به گفته"شهلا جودت" امگا 3 موجود در ماهی التهاب مفاصل را کاهش می دهد از این رو مصرف ماهی درمان موثری برای دردهای مفصلی است،چای سبز نیز سرشار از آنتي اکسيدان است که درد آرتريت را کاهش مي دهد.



"جودت"به آنتي اکسيدان و اسيد چرب امگا۳ موجود روغن زیتون نیز اشاره کرد که التهاب موجود در مفصل را از بين مي برد ،کلاژن پرتقال نیز  سبب سلامتی بدن  می شود که ویتامین C نیز  در حفظ سلامت استخوان تاثیر گذار است.



وی همچنین مصرف پیاز بخاطر ماده شيميايي کورستين برای کاهش درد و زردچوبه و زنجبیل به خاطر خاصيت ضدالتهابي آن  و گيلاس را بخاطر  آنتوسيانين موجود در آن درتقويت کلاژن سازی تاثیر گذار دانست.



"جودت" به بیمارانی که از دردهای مفصلی رنج می برند نیز توصیه کرد از مصرف گوجه فرنگي، گوشت قرمز، شير، روغن نباتي،قند،کافئین و ... پرهیز کنند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2603
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید