مصرف مواد غذایی موثر در کاهش دردهای مفصلی
مصرف برخی مواد غذایی می تواند در کاهش شدت دردهای مفصلی تاثیر گذار باشد.
به گزارش وبدا کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت:ماهی،چای سبز،زنجبیل،گیلاس،زرد چوبه،پیاز و پرتقال و روغن زیتون می تواند در کاهش بروز دردهای مفصلی تاثیر گذار باشد.
به گفته"شهلا جودت" امگا 3 موجود در ماهی التهاب مفاصل را کاهش می دهد از این رو مصرف ماهی درمان موثری برای دردهای مفصلی است،چای سبز نیز سرشار از آنتي اکسيدان است که درد آرتريت را کاهش مي دهد.
"جودت"به آنتي اکسيدان و اسيد چرب امگا۳ موجود روغن زیتون نیز اشاره کرد که التهاب موجود در مفصل را از بين مي برد ،کلاژن پرتقال نیز سبب سلامتی بدن می شود که ویتامین C نیز در حفظ سلامت استخوان تاثیر گذار است.
وی همچنین مصرف پیاز بخاطر ماده شيميايي کورستين برای کاهش درد و زردچوبه و زنجبیل به خاطر خاصيت ضدالتهابي آن و گيلاس را بخاطر آنتوسيانين موجود در آن درتقويت کلاژن سازی تاثیر گذار دانست.
"جودت" به بیمارانی که از دردهای مفصلی رنج می برند نیز توصیه کرد از مصرف گوجه فرنگي، گوشت قرمز، شير، روغن نباتي،قند،کافئین و ... پرهیز کنند.