نحوه کاهش مصرف روغن از رژیم غذایی
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد بر کاهش مصرف روغن از رژیم غذایی تاکید کرد.
به گزارش وبدا "شهلا جودت" اظهار داشت:تغییر در نوع مصرف روغن و چگونگی استفاده از این ماده سبب می شود نسبت به کاهش استفاده از روغن جدی تر عمل کنیم.
به گفته "جودت "بهتر است لبنیات کمچرب را جایگزین لبنیات پرچرب کرد و از غذاهای آبپز، بخارپز، تنوری و کبابی به جای سرخ کردن آن ها استفاده نمود و پوست و چربی مرغ و گوشت قرمز را از سبد غذایی حذف کرد.
وی نسبت به کاهش مصرف غذاهای آماده به دلیل روغن و نمک زیاد هشدار داد و به استفاده بیشتر از سبزی و میوه تاکید کرد.
"جودت" اظهار داشت: برای کاهش روغن مواد غذایی سرخ شده می توان از کاغذ صافی و یک دستمال تمیز استفاده کرد.
به گفته وی با استفاده از قاشق میزان استفاده از روغن مایع را کنترل کنید.