parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 13:49
  • - تعداد بازدید: 57
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z6N

نحوه کاهش مصرف روغن از رژیم غذایی

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد بر کاهش مصرف روغن از رژیم غذایی تاکید کرد.

به گزارش وبدا "شهلا جودت" اظهار داشت:تغییر در نوع مصرف روغن و چگونگی استفاده از این ماده سبب می شود نسبت به کاهش استفاده از روغن جدی تر عمل کنیم.



به گفته "جودت "بهتر است لبنیات کم‌چرب را جایگزین لبنیات پرچرب کرد و از غذاهای آب‌پز، بخارپز، تنوری و کبابی به جای سرخ کردن آن ها استفاده نمود و پوست و چربی مرغ و گوشت قرمز را از سبد غذایی حذف کرد.



وی نسبت به کاهش مصرف غذاهای آماده به دلیل روغن و نمک زیاد هشدار داد و به استفاده بیشتر از سبزی و میوه تاکید کرد.



"جودت" اظهار داشت: برای کاهش روغن مواد غذایی سرخ شده می توان از کاغذ صافی و یک دستمال تمیز استفاده کرد.



به گفته وی با استفاده از قاشق میزان استفاده از روغن مایع را کنترل کنید.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2457
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید