کاهش مصرف قند و شکر با استفاده از میان وعده های مناسب
استفاده از میان وعده های مناسب می تواند به کاهش مصرف قند و شکر کمک کند.
به گزارش وبدا کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد با اشاره به هفته بسیج تغذیه و شعار این هفته(کاهش مصرف نمک،روغن،قند و چربی و افزایش مصرف میوه و سبزیجات)گفت:استفاده از میوه های تازه به جای کیک و شیرینی های تر که پرچرب و شیرین هستند برای کاهش مصرف قند و چربی توصیه می شود.
"شهلا جودت" اظهار داشت: به جای مصرف قند و شکر هنگام مصرف چای از 3،2 عدد توت خشک یا کشمش استفاده کنید .
"جودت"به استفاده از آب، دوغ کمنمک و آبمیوههای تازه به جای مصرف نوشابههای گازدار و آبمیوههای صنعتی توصیه کرد.
به گفته وی بهتر است به جای مصرف شیرینی های قنادی که مصرف قند و شکر آن ها زیاد است از کیک ها و شیرین های خانگی با میزان شکر کمتر استفاده شود.