parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 13:31
  • - تعداد بازدید: 55
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z5N

کاهش مصرف قند و شکر با استفاده از میان وعده های مناسب

استفاده از میان وعده های مناسب می تواند به کاهش مصرف قند و شکر کمک کند.

به گزارش وبدا کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد با اشاره به هفته بسیج تغذیه و شعار این هفته(کاهش مصرف نمک،روغن،قند و چربی و افزایش مصرف میوه و سبزیجات)گفت:استفاده از میوه های تازه به جای کیک و شیرینی های تر که پرچرب و شیرین هستند برای کاهش مصرف قند و چربی توصیه می شود.



"شهلا جودت" اظهار داشت: به جای مصرف قند و شکر هنگام مصرف چای از 3،2 عدد توت خشک یا کشمش استفاده کنید .



 "جودت"به استفاده از آب، دوغ کم‌نمک و آبمیوه‌های تازه به جای مصرف نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های صنعتی توصیه کرد.



 به گفته وی بهتر است به جای مصرف شیرینی های قنادی که مصرف قند و شکر آن ها زیاد است از کیک ها و شیرین های خانگی با میزان شکر کمتر استفاده شود.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2456
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید