پیشگیری از پوکی استخوان ، پرفشاری خون و چاقی با مصرف شیر و لبنیات
مصرف شیر و لبنیات برای پیشگیری از پوکی استخوان ،چاقی و پرفشاری خون مفید است.
به گزارش « وب دا » مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه با تاکیدبر افزایش مصرف شیر ، ماست و پنیرکم چرب ( کمتر از 5/2 درصد ) در برنامه غذایی روزانه بیان کرد : شیر و لبنیات دارای مقدار زیادی پروتیئن برای رشد و ترمیم بدن و کلسیم برای سلامت استخوان ها و دندان ها می باشند. «نسرین علیزاده » تصریح کرد : مصرف این مواد غذایی برای پیشگیری از پوکی استخوان ( مخصوصا در زنان و دختران » چاقی ، پرفشاری خون ، دیابت و بیماری های قلبی و عروقی مفید هستند .
وی در ادامه تاکید کرد : برای جذب بهتر کلسیم موجود در شیر و لبنیات علاوه بر مصرف انواع کم چرب ، از نوع کم نمک آن ها استفاده کنید.
«علیزاده » همچنین افزود : در برنامه غذایی خود غذاهای حاوی شیر و فرآورده های آن مانند شیر برنج ، فرنی ، آش ماست ، آش کشک و ... بگنجانید.