parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 03:15
  • - تعداد بازدید: 47
  • - زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /Z288

دیدار اعضای هیات رئیسه دانشگاه با نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی

همزمان با فرارسیدن ولادت حضرت زینب (س) و گرامیداشت روز پرستار، اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حجت الاسلام والمسلمین نوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بجنورد دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد در دیدار با اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی استان با تبریک ولادت حضرت زینب (س)، روز پرستار را به تمامی پرستاران بخصوص پرستاران شاغل در بخش های کرونا تبریک گفت.

حجت الاسلام والمسلمین نوری کار کارکنان بهداشت و درمان را جهادی توصیف کرد و گفت: با شیوع کرونا، کار کارکنان دانشگاه شبیه کاری است که رزمندگان در زمان جنگ تحمیلی انجام دادند.

وی افزود: در آن دوره، جنگ با دشمن بعثی و با اسلحه اتفاق می افتاد اما اکنون مبارزه با ویروسی است که جان مردم را هدف قرار داده است و اگر ایثار های کادر بهداشت و درمان نبود کار خیلی سخت می شد؛ کار جهادی و خط ‌شکن بودن همین کاری است که این افراد انجام می دهند.

وی تصریح کرد: بهترین تقدیر را مقام معظم رهبری (مدظله) کردند که تمام کسانی که در این راه فوت می کنند را شهید قلمداد فرمودند که این مقام شهید، مقام کوچکی نیست.

وی یادآور شد: هر کسی که در این میدان مبارزه کند مجاهد فی سبیل الله شناخته می شود چون حرکت جهادی وی در راه خداوند و برای کمک به مردم و نجات آنان است تا جایی که از جان خود برای نجات جان دیگر افراد می گذرند.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی تاکید کرد: مردم اگر می خواهند قدردان زحمات کادر پزشکی و پرستاری باشند باید به توصیه آنان گوش کنند و این بهترین و عملی ترین نوع قدردانی است.

حجت الاسلام والمسلمین نوری افزود: با عمل به توصیه های بهداشتی و جلوگیری از انتشار و ابتلا به بیماری کرونا، علاوه بر اینکه برای افراد نفع شخصی دارد و آنان را درگیر این بیماری نمی کند باعث خوشحالی کادر درمانی نیز می شود.

وی خاطرنشان کرد: هر زمان که تعداد بیماران و میزان بستری ها در بیمارستان ها صفر شود این موضوع باعث خوشحالی همه افراد در جامعه خواهد شد.

وی یادآور شد: در یلدای امسال هم از دورهمی ها باید جلوگیری کرد، کنار هم قرار گرفتن افراد باعث شیوع و اوج‌گیری این بیماری می شود، اگر یک نفر دچار این بیماری باشد و در جمع حضور پیدا کند باعث سرایت گسترده این بیماری خواهد شد.

امام جمعه بجنورد گفت: انشاالله با رعایت همگانی، جامعه از شیوع این بیماری نجات پیدا کند و این امر باعث خوشحالی همه خواهد شد و این بهترین قدردانی از کادر درمان و پرستاران است.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این دیدار ضمن تبریک مجدد انتصاب نماینده ولی فقیه در استان برای ایشان آرزوی توفیق و سلامتی کرد و به تشریح فعالیت های انجام شده در دانشگاه پرداخت.

دکتر سید احمد هاشمی با بیان اینکه ماه هاست که کادر بهداشتی و درمانی با ویروس منحوس کرونا در حال مبارزه هستند یادآور شد: شیوع این بیماری باعث شد تا مردم توقع بجا و بیشتری از خادمان و خدمتگزاران خود در کادر بهداشت و درمان داشته باشند .

دکتر هاشمی افزود: کمک و همکاری مردم طی چند هفته اخیر و هماهنگی آنان با ستاد کرونا باعث کاهش چشمگیر میزان شیوع و بستری ها در استان خراسان شمالی شده است هر چند که این حالات ناپایدار و شکننده بوده و بی توجهی به پروتکل ها می تواند زحمات همه را بی اثر کند.

وی همراهی مردم با ستاد کرونا را خوب و قابل تقدیر توصیف کرد و یادآور شد: هر زمان که مردم مشارکت بیشتری داشته باشند در وهله نخست میزان شیوع کرونا و ابتلایی سرپایی کاهش خواهد یافت و سپس میزان بستری ها در بیمارستان ها، و بعد از آن شاهد کاهش آمار فوتی ها خواهیم بود.

وی با اشاره به خدمات شبانه روزی ارائه شده توسط کارکنان بهداشتی و درمانی در استان اشاره کرد و گفت: در استان با کمبود تخت بیمارستانی برای بستری بیماران کوئید ۱۹ روبرو نبودیم و در سخت ترین شرایط حدود 70 درصد از تخت های پیش بینی شده برای کرونا اشغال شده است.

دکتر هاشمی با اشاره به اجرای طرح بزرگ "سپهبد شهید قاسم سلیمانی" در استان اشاره کرد و افزود: تمرکز در این طرح بر پیشگیری از کرونا است و این طرح شامل سه مرحله اصلی مراقبت، حمایت و نظارت می باشد.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون شیب میزان شیوع و بستری بیماران در اثر کرونا به صورت نزولی بوده ولیکن شرط ادامه‌دار بودن این روند رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی، پرهیز از برگزاری تجمعات و دورهمی های خانوادگی و عمل به دستورالعمل های ستاد کرونا از سوی مردم دارد.

دکتر هاشمی گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده، بیش از ۵۵ درصد از ابتلا به کرونا، در خانواده ها به صورت خانوادگی بوده و یا در بین ساکنان یک خانه اتفاق افتاده است.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 9179
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید