parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 09:35
  • - تعداد بازدید: 66
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z478

تضعیف سیستم ایمنی با مصرف غذاهای پرنمک و پرچرب

پزشک فوق تخصص ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید کرد:  مصرف غذاهای پرنمک و پرچرب باعث تضعیف سیستم ایمنی می شود و زمینه ابتلا به بیماری ها را فراهم می کند.

 به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر احمد وثوقی مطلق گفت : در غذاهای فرآوری شده،  فست فودها، غذاهای آماده و کنسروی ترکیباتی وجود دارد که ممکن است باعث تشدید آلرژی و تضعیف سیستم ایمنی شود، بنابراین از مصرف این غذاها به ویژه در شرایط شیوع بیماری کووید ۱۹ به شدت باید پرهیز کرد .

دکتر وثوقی مطلق با بیان این که سدیم و پتاسیم بالا نیز در تضعیف سیستم ایمنی تاثیر به سزایی دارد، اظهار داشت: در شرایط شیوع بیماری کووید ۱۹ باید بیش از گذشته به مصرف مواد غذایی سالم، تازه به ویژه گروه سبزی ها ، میوه ها ، لبنیات و ... روی آورد.

وی عنوان کرد: در شرایط کنونی بهتر است علاوه بر مواد غذایی حاوی ویتامین سی و دی از ترکیبات حاوی منیزیم نظیر اسفناج که در تقویت سیستم ایمنی تاثیر گذار است استفاده کرد .

این عضو هیات علمی دانشگاه خاطر نشان کرد: مصرف غذاهای دریایی،  لبنیات و اسفناج باعث تقویت سیستم ایمنی و مصرف غذاهای پرکالری و پر چرب ، فست فود ها و تنقلات بی ارزش زمینه ساز تضعیف سیستم ایمنی است.

 دکثر وثوقی مصرف ادویه جاتی نظیر زردچوبه، زنجبیل و سیر را در تقویت سیستم ایمنی موثر دانست و تاکید کرد: در حال حاضر از مصرف مواد غذایی که زمینه ساز آلرژی، آسم و تضعیف سیستم ایمنی است به شدت پرهیز و مصرف غذاهای سالم خانگی، کم نمک و کم چرب را جایگزین غذاهای بی ارزش و فست فودها کنید.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 9124
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید