توصیه به مصرف بیشتر ماهی در فصول سرد سال
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد بر لزوم مصرف 120 گرم ماهی در هفته در فصول سرد سال تاکید کرد .
به گزارش وب دا"شهلا جودت" اظهار داشت:در فصل زمستان برای دریافت ویتامین د علاوه بر مصرف ماهی باید نیم ساعت در روز نیز در معرض نور آفتاب قرار گرفت .
"جودت" تصریح کرد : معمولا استفاده مستقیم از آفتاب کمتر انجام می شود که در این صورت برای دریافت این ویتامین باید از مکمل ها با تجویز پزشک استفاده شود.
به گفته وی دو روز در هفته باید هر بار 60 گرم ماهی ترجیحا به صورت بخار پز استفاده شود زیرا سایر روش های پخت بسیاری از ریز مغزی ها را از بین می برد.
وی تاکید کرد: از سرخ کردن ماهی باید پرهیز کرد چرا که چربی اضافی خواص خوب ماهی را تحت الشعاع قرار می دهد و برای سلامتی مضر است.