مصرف بستنی سنتی احتمال ابتلا به تب مالت را افزایش می دهد
مصرف بستنی سنتی احتمال ابتلا به تب مالت را افزایش می دهد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، پزشک متخصص بیماری های عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه گفت : بستنی سنتی یکی از مهم ترین فرآورده های لبنی است که می تواند باعث بروز بیماری تب مالت شود.
دکتر «سید احمد هاشمی» افزود : به دلیل استفاده از شیرهای غیر پاستوریزه در تهیه این نوع بستنی، احتیاط در مصرف بستنی سنتی لازم و ضروری به نظر می رسد.
وی تصریح کرد : عامل بیماری تب مالت می تواند از طریق دستگاه گوارش، تنفس و همینطور از راه جلدی به بدن انسان وارد می شود
وی اظهار داشت : مصرف شیر خام و فرآورده های لبنی آلوده به ویژه پنیر تازه، بستنی سنتی و خامه و تماس مستقیم با بافت های آلوده و یا تماس با پوست و مواد دفعی دام های مبتلا، از راه های عمده انتقال بروسلوز یا تب مالت است.
وی خاطر نشان کرد : تنفس گرد و غبار موجود در هوای طویله و اصطبل دام ها و یا آزمایشگاه ها نیز از دیگر راه های انتقال تب مالت به شمار می رود.