parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:04
  • - تعداد بازدید: 55
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZMM

پیشگیری از آلزایمر با تغذیه

ارتباط چند ماده غذایی در پیشگیری از بیماری آلزایمر مشخص شده است.

ه گزارش وبدا مسئول واحد بهداشت روان مرکز بهداشت بجنورد گفت: آلزایمر نوعی اختلال مغزی و زوال عقل است، بیماری در سال های اولیه به صورت فراموشی خفیف بروز می کند که به مرور زمان، پیشرفت داشته و اختلالات جدی در حافظه، گویایی و ذهن را سبب می شود .



دکتر"ضرغامی" اظهار داشت:مصرف ماهی هایی مثل قزل الا و ساردین به علت دارا بودن اسید چرب امگا۳ خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهند.



وی عامل اصلی ایجاد آلزایمر را رادیکال های آزاد اکسید کننده عنوان کرد که با افزایشی سن بیشتر تولید می شوند و گفت : در سیب ماده انتی اکسیدانی وجود دارد که بیشترین مقدار آن در پوست نهفته است و سیب قرمز در مقایسه با سیب زرد و سبز آنتی اکسیدان بیشتری دارد.



به گفته وی زردچوبه در درمان و پیشگیری از بیماری آلزایمر موثر است و تحقیقات نشان می دهد، می توان از خواصی ضد التهابی و آنتی اکسیدانی این ماده در بیماری هایی مانند سرطان، آلزایمر و بیماری های قلبی بهره برد.



دکتر"ضرغامی" اظهار داشت: گردو را به نام «غذای مغز» می شناسند و این به خاطر وجود امگا۳ فراوان آن می باشد، آنتی اکسیدان گردو در بین آجیل ها از همه بیشتر است و مصرف آن می تواند از آلزایمر پیشگیری کند.



به گفته وی پوسته نازک بادام نیز حاوی ویتامین E  است که این ویتامین نیز به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی که دارد می تواند در درمان و پیشگیری الزایمر موثر باشد.



وی با تاکید بر این که اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در روغن زیتون می تواند باعث حفظ غشای سلول های مغزی شود،تصریح کرد: میزان اسید فولیک در خون افراد مبتلا به آلزایمر پایین است و مصرف کم سبزیجات سبز رنگ موجب افت اسید فولیک خون و بروز لخته های خونی در مویرگ های مغز و آسیب به بافت مغز می شود که فراموشی  را در پی دارد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2439
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید