parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 09:41
  • - تعداد بازدید: 69
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZU17

مصرف گردو عامل مهم کاهش ابتلا به پوکی استخوان و سرطان سینه

مصرف گردو، عامل مهم کاهش ابتلا به پوکی استخوان و سرطان سینه است.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت : خوردن گردو به صورت روزانه و مداوم می تواند در کاهش ابتلا به سرطان سینه و  تومورها موثر باشد.

«شهلا جودت» افزود : وجود آنتی اکسیدان ها و امگا 3 باعث می شود میزان ابتلا به سرطان و پوکی استخوان در فرد مصرف کننده کاهش یابد.

وی تصریح کرد : مصرف گردو برای همه گروه های سنی به دلیل خواص زیاد آن توصیه می شود و همه افراد می توانند با تعادل در مصرف گردو به دلیل کالری بالا از مزایای آن بهره مند شوند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 4156
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید