parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 13:44
  • - تعداد بازدید: 47
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZU58

هشدار مدیر غذا و دارو نسبت به مصرف لبنیات محلی در شرایط شیوع بیماری کووید 19

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نسبت به مصرف لبنیات محلی و بی نام و نشان در شرایط شیوع بیماری کوید 19 هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر حسن براتی زاده با بیان این که آلودگی میکروبی در لبنیات محلی و بی نام و نشان طی نظارت ها و بازدیدهای انجام شده به وفور مشاهده می شود و جزو بزرگ ترین دغدغه های ما محسوب می شود، گفت: استفاده از این محصولات لبنی تهدید کننده سلامت محسوب می شود و خطرات جدی به همراه دارد.



وی اظهار داشت: عرضه محصولات لبنی خارج از محل تولید قانونی نیست و به طور کلی محصولاتی که بدون نظارت و مجوز بهداشتی به فروش می رسند، دارای آلودگی بالایی بوده و سلامت فرد را به خطر می اندازد.



وی  به تخلف و تقلب در این زمینه اشاره کرد و توضیح داد: با وجود آن که تهیه محصولات پاستوریزه و استریلیزه نیاز به هزینه بیشتری دارد، اما کیفیت و تضمین سلامت آن بر کسی پوشیده نیست، این در حالی است که محصولات لبنی محلی علاوه بر احتمال وجود درصد آلودگی و ابتلا به بیماری هایی نظیر تب مالت، درصد خامه و چربی بالایی داشته و هیچ تضمینی بر سلامت آن وجود ندارد.



وی خاطرنشان کرد: افرادی که تمایل به عرضه محصولات محلی لبنی دارند می توانند با گرفتن مجوز بهداشتی و دیگرموارد مورد نیاز نسبت به این مساله اقدام کنند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 9058
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید