parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 13:24
  • - تعداد بازدید: 54
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZV38

افزایش خطر ابتلا به سنگ های کلیوی با مصرف نمک و غذاهای چرب

خطر ابتلا به سنگ های کلیوی با مصرف نمک زیاد و غذاهای پرچرب افزایش می یابد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این مطلب گفت: ژنتیک، محل و سبک زندگی، مصرف فست فودها و غذاهای پرکالری، استفاده زیاد از گوشت قرمز و مصرف داروهای فشارخون و نقرس از عوامل مؤثر در بروز سنگ های کلیوی است.

دکتر عبدالله رازی با بیان این که برخی از بیماری های زمینه ای و عفونت های ادراری در ایجاد سنگ های کلیوی تأثیرگذار است، افزود: نانواها و کشاورزان و افرادی که در محیط های گرم و دارای درجه حرارت بالا کار می کنند، بیش از دیگر افراد در معرض خطر ابتلا به سنگ های کلیوی قرار دارند.

وی تصریح کرد: سنگ های کلیوی ممکن است تا زمانی که داخل کلیه باشند و ایجاد انسداد نکرده باشند، علامتی نداشته باشند و به طور معمول زمانی سنگ ها درد ایجاد می کنند که به سیستم ادراری وارد شده باشند.

وی اظهار داشت:شدت دردهای ناشی از سنگ های کلیوی بسیار زیاد بوده و بر اساس محل قرار گرفتن سنگ ممکن است به قسمت های دیگر بدن انتشار یابد.

وی خاطرنشان کرد: درد پهلو و قسمت تحتانی شکم، تهوع و استفراغ و... از علایم و نشانه های بروز سنگ های کلیوی است .


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 7520
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید