تلاش برای ارتقای شاخصهای حوزه سلامت در شهرستانهای خراسان شمالی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تأکید بر احصاء و رصد دقیق شاخصهای کمی و کیفی حوزه بهداشت و درمان شهرستانهای استان، گفت: این شاخصها در مقایسه با میانگین کشوری فاصله زیادی دارد که باید با همت جهادی و رویکردی ویژه، بتوانیم به نقطه مطلوبی در نظام سلامت برسیم.

به گزارش وبدا، دکتر سیدجواد پورنقی روز سهشنبه 6 اردیبهشت ماه 1401 با تشکیل جلسه هیئت رئیسه دانشگاه در محل شبکه بهداشت شیروان بر توجه ویژه به دغدغهها و رفع مسائل حوزه بهداشت و درمان شهرستانها تأکید کرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این جلسه ضمن تقدیر از تلاشهای پرسنل و کادر سلامت شهرستان شیروان در روزهای سخت کرونا، گفت: در مسائل زیرساختی، فضای فیزیکی، تجهیزات پزشکی و های تک، حوزه آموزشی و اعضای هیئت علمی و نیروی انسانی فاصله زیادی با سایر استانها داریم که همت جهادی و رویکرد خاصی را میطلبد تا بتوان فاصله را با تلاش جمعی کمتر کنیم و به جایگاه واقعی خود در نظام سلامت برسیم.
وی با بیان اینکه نظام سلامت استان در جایگاه مطلوبی قرار ندارد، عنوان کرد: جلسات مختلفی با نمایندگان مردم، استانداری، نهادهای دولتی و غیر دولتی و بخشهای مختلف برگزار و مسائل حوزه سلامت استان با آنان در میان گذاشته شده است و نیز در هر فرصتی پیگیر رفع این مسائل در سطح کلان و ملی هستیم.
وی با اشاره به لزوم تقویت همافزایی و هماندیشیهای بین دستگاهی برای ارتقای شاخصهای حوزه سلامت استان، تصریح کرد: در اسفندماه گذشته با استفاده از این همافزایی و کمک قوه قضائیه توانسیم بخشی از مطالبات خود از بیمهها را وصول و احقاق حق کنیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تأکید بر اینکه برای دستیابی به شاخصهای مطلوب در حوزه سلامت باید این مطالبهگری را در بخشهای بالادستی خود و ازجمله در وزارتخانه نیز فعال کنیم افزود: شاخصهای کمی و کیفی سلامت در حوزههای بیمارستانی، بهداشت، درمان و... در شهرستانها باید احصاء و به دقت رصد و آسیبشناسی شود تا بتوانیم با ارتقای شاخصها و رفع مشکلات با برنامهریزی و تلاش جمعی به اهداف مورد نظر و رضایتمندی مردم از حوزه سلامت دست پیدا کنیم.
گفتنیست در پایان این جلسه که با حضور تمام اعضای هیئت رئیسه دانشگاه ازجمله معاونان برگزار شد، بازدیدی از دانشکده پرستاری شیروان و مرکز آموزش انجام و در این بازدیدها خواستهها و مسائل پیش رو در جهت رفع دغدغهها مطرح شد.