parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 09:47
  • - تعداد بازدید: 46
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zck7

افزایش احتمال ابتلا به تب مالت در فصل گرما

احتمال ابتلا به تب مالت در فصل گرما افزایش خواهد داشت.

به گزارش وبدا مسئول بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت بجنورد اظهار می کند:با افزایش فصل گرما امکان ابتلا به بیماری های مشترک میان انسان و دام به ویژه بیماری تب مالت افزایش می یابد.

"
فضل االه پسندیده" تصریح می کند:میکروب تب مالت در انسان باعث ایجاد بیماری می گردد و در دام نیز باعث کاهش وزن،کمبود شیر،سقط جنین و مرگ حیوانات می شود.

"
پسندیده" می گوید:علایم این بیماری در انسان متنوع بوده و شامل تب مداوم یا نامنظم با دوره های متفاوت،سردرد ،خستگی ،تعریق فراوان ،لرز ،بیحالی ،کاهش وزن ،درد مفاصل و کمر درد می شود و این علایم معمولا بین 1 تا 3 هفته بعد از ورود میکروب به بدن آشکار می شود.

وی به راه های انتقال بیماری نیز اشاره و اظهار می کند:مصرف شیر خام و یا کف تازه روی شیر و یا فرآورده های لبنی آلوده و غیر پاستوریزه به خصوص پنیر تازه،خامه،سرشیری که از شیر نجوشیده تهیه شده باشد ،تماس مستقیم با بافت های حیوانی نظیر خون،ترشحات رحمی و جنین سقط شده و انتقال تنفسی از طریق ذرات موجود در آغل و اصطبل آلوده راه های انتقال بیماری است0

"پسندیده" به راه های پیشگیری از بیماری تب مالت نیز اشاره کرد و افزود:خودداری از مصرف مواد لبنی فله و مشکوک نظیر شیر خام و پنیر تازه(حداقل 3 ماه در آب نمک نگهداری شود)،خامه،سر شیر غیر پاستوریزه،جوشاندن شیر به مدت 15 دقیقه پس از رسیدن به نقطه جوش و استفاده از ماسک تنفسی هنگام ورود به اصطبل و جمع آوری فضولات دامی راه های پیشگیری از تب مالت به شمار می آیند.

وی هشدار می دهد: در صورتی که سقط جنین در دامداری ها مشاهده می کنید باید به این بیماری مشکوک شده و بلافاصله به شبکه دامپزشکی گزارش دهید


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 3375
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید