تخم مرغ های نشسته و گوشت خام پرندگان را در کنار مواد خوراکی دیگر قرار ندهید
نباید تخم مرغ های نشسته و گوشت خام پرندگان را در کنار مواد خوراکی دیگر و در تماس با آن ها قرار داد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول مبارزه با بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه با اشاره به این که خوشبختانه موردی از آنفولانزای پرندگان در کشور مشاهده نشده است ،گفت : گوشت مرغ را تنها پس از آن که با حرارت بیشتر از 70 درجه سانتی گراد به مدت حداقل 20 دقیقه پخته شد مصرف کنید.
«فاضلی» افزود : سطح تخم مرغ های آلوده به خون و مدفوع پرنده را به خوبی بشویید و زرده و سفیده تخم مرغ را برای مصرف کامل بپزید تا سفت شود.
وی تاکید کرد : در مناطق و منازلی که بیمار آنفولانزای پرندگان وجود دارد یا مشکوک به آن هستید رفت و آمد نداشته باشید.
وی ادامه داد : اگر به غذایی که می خواهید بخورید مشکوک هستید آن را به خوبی گرم کنید و پرنده، گوشت ماکیان و تخم مرغ را از دست فروش ها نخرید.
وی تصریح کرد : افراد مبتلا استفاده از ماسک، شستن دست ها با آب و صابون ،رعایت بهداشت فردی و عمومی، نوشیدن مایعات، استراحت، پیروی از دستورات پزشک، پرهیز از روبوسی را برای پیشگیری از انتقال به دیگران و بهبود و سریع خود نباید فراموش کنند.