parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 13:31
  • - تعداد بازدید: 87
  • - زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZfA9

لزوم تقویت مدیریت منابع انسانی در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، سرمایه‌گذاری در حوزه منابع انسانی را یکی از اولویت‌های بسیار مهم این دانشگاه برشمرد و بر تقویت کمی و کیفی مدیریت این حوزه برای بهبود عملکرد دانشگاه و رشد شاخص‌های حوزه سلامت استان تأکید کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر سیدجواد پورنقی روز چهارشنبه 18 خرداد 1401 در نشست با تیم پایش و ارزیابی عملکرد حوزه منابع انسانی که با حضور معاون و روسای اداره‌کل منابع انسانی وزارت بهداشت و مدیران معاونت توسعه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در بجنورد برگزار شد، بر تقویت منابع انسانی و سرمایه‌گذاری در این بخش تأکید کرد.



 



وی با اشاره به برخی شاخص‌های استان در حوزه سلامت، عنوان کرد: در بسیاری از این شاخص‌ها در جایگاه مطلوبی قرار نداریم که این نشانگر لزوم توجه بیشتر مدیران تصمیم‌گیر در سطح کلان وزارتخانه است تا شعار عدالت در نظام سلامت محقق شود.



 



وی تصریح کرد: حمایت از نیروهای انسانی متخصص، احصای مشکلات حوزه منابع انسانی، اصلاح رویکردها و ساختارهای تشکیلاتی و ارتباطات با وزارتخانه می‌تواند بهره‌وری نیروهای انسانی در ارائه خدمات مطلوب به مردم را ارتقا دهد.



 



رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه در حوزه منابع انسانی نگاه ما صرفا کمی نیست و به صورت کیفی نیز به مسائل توجه داریم، افزود: در برخی موارد گاهی تجهیزات و منابع فیزیکی و... هم وجود دارد اما به دلیل ساختارهای پیچیده‌ای که در حوزه منابع انسانی وجود دارد نمی‌توانیم بهره‌وری مطلوب را داشته باشیم.



 



دکتر پورنقی با اشاره به اینکه منابع انسانی از مهم‌ترین سرمایه‌های یک سازمان و کشور محسوب می‌شود، ابراز امیدواری کرد: با حرکت در راستای شعار دولت مردمی مبنی بر تحقق عدالت در نظام سلامت و حضور مدیران وزارتی در استان برای احصای نقاط ضعف و قوت دانشگاه در حوزه‌های مختلف عملکردی، شاهد رشد و ارتقای خدمات سلامت به مردم باشیم.



 



مجتبی یوسفی معاون اداره‌کل منابع انسانی وزارت بهداشت نیز در این نشست با اشاره به حضور سه روزه خود و تعدادی از روسای گروه‌های این اداره‌کل برای پایش و ارزیابی عملکرد حوزه منابع انسانی، اظهار کرد: ایجاد وحدت رویه در اجرای قوانین و مقررات و در صورت لزوم، بازنگری و اصلاح آن در راستای بهبود عملکرد دانشگاه‌های علوم پزشکی یکی از اهداف ما در این برنامه است.



 



وی با بیان اینکه این پایش‌ها سبب آگاهی از وضع موجود و تقویت نقاط قابل بهبود خواهد شد، عنوان کرد: از تجارب و دستاوردهای موفق دانشگاه‌ها نیز استفاده و آن را به اشتراک خواهیم گذاشت.



 



وی فرآیندهای مدیریتی و نوآوری، جذب، نگهداشت و توسعه سرمایه انسانی و مدیریت اطلاعات را از جمله حوزه‌های پایش و ارزیابی عملکرد مدیریت منابع انسانی دانشگاه‌ها و موسسات تابعه وزارت بهداشت برشمرد و اذعان کرد: به دنبال تقویت مدیریت در حوزه‌های تخصصی هستیم.



 



معاون اداره‌کل منابع انسانی وزارت بهداشت اشاره‌ای نیز به برنامه‌های کلان این وزارتخانه در حوزه منابع انسانی داشت و افزود: در برنامه‌ای که برای پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در نظر گرفته شده است تلاش می‌کنیم تا به صورت عملیاتی اهداف را در هریک از واحدهای حوزه منابع انسانی پیش برده و مسائل را تسهیل و مرتفع کنیم.



 



گفتنی است در ابتدای این نشست، تعدادی از شاخص‌های مهم حوزه سلامت استان در حوزه منابع انسانی ارائه و موضوعات کلان این حوزه در دانشگاه از جمله نیروهای تداوم طرح، پزشک عمومی، مرخصی مناطق محروم، پست‌های بلاتصدی، منابع درآمدی و... از سوی دکتر براتی‌زاده معاون توسعه مدیریت دانشگاه طرح و تأکید بر ارائه راهکار شد.



 



بر اساس این گزارش؛ تیم پایش و ارزیابی عملکرد حوزه منابع انسانی وزارت بهداشت به دعوت معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به مدت سه روز در این دانشگاه حضور دارند و ضمن بازدید، فرآیندهای حوزه منابع انسانی را در راستای بهبود عملکرد، پایش خواهند کرد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 10902
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید