ظرف های شیشه ای بهترین ظروف برای نگهداری آبلیمو
ظرف های شیشه ای به خصوص انواع تیره ، بهترین ظرف ها برای نگهداری آبلیمو ها هستند.
به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : به دلیل اسیدی بودن آبلیمو باید از نگهداری آن در ظرف های پلاستیکی و فلزی خودداری کرد تا ترکیب های فلز و پلاستیک وارد آبلیمو نشوند.
دکتر « حسن براتی زاده » با بیان اینکه باید از خرید آبلیموهای خانگی که در بطری های پلاستیکی عرضه می شوند خودداری کرد ، افزود : در تولید آب لیموی خانگی هیچ استانداردی رعایت نمی شود و هیچ کدام از نهادهای بهداشتی کشور نظارتی بر تولید چنین محصولاتی ندارند
وی در ادامه افزود : فقط اگر خود شما در جریان تهیه آب لیموهای خانگی قرار دارید و مطمئن هستید که تولید کننده آن از لیموهای تازه و سالم تحت شرایط بهداشتی مناسب استفاده می کند مصرف آن اشکالی ندارد.
دکتر « براتی زاده » همچنین تاکید کرد : در آبلیموهای صنعتی نیز باید به کد بهداشتی ، پروانه ساخت و مهر استاندارد کالا توجه شود و از مصرف آبلیموهای با مارک های غیر معتبر اجتناب شود.