parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 14:14
  • - تعداد بازدید: 64
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Ziq9

نحوه تولید و مصرف مواد غذایی، آسیب های زیادی بر منابع طبیعی وارد می کند

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: نحوه تولید، مصرف و هدر دادن مواد غذایی، آسیب های زیادی را بر منابع طبیعی، محیط زیست و آب و هوا وارد می کند.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، نسرین علیزاده اظهار کرد: غذایی که انتخاب و مصرف می کنیم نه تنها بر سلامتی ما و سیاره ما بلکه بر نحوه عملکرد سیستم های کشاورزی و غذایی اثرگذار است.

علیزاده ادامه داد: غذایی که انتخاب می کنیم و نحوه تولید، آماده سازی، طبخ و ذخیره آن ما را به بخشی جدایی ناپذیر و فعال در عملکرد سیستم کشاورزی تبدیل می کند.

وی عنوان داشت: سیستم پایدار کشاورزی-غذایی سیستمی است که در آن انواع غذاهای کافی، مغذی و ایمن با قیمت مناسب برای همه در دسترس است و هیچ فردی گرسنه نیست یا از هیچ نوع سوء تغذیه ای رنج نمی برد.

علیزاده افزود: سیستم های پایدار کشاورزی و غذایی امنیت غذایی و تغذیه را برای همه بدون خطر انداختن پایه های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی برای نسل های آینده فراهم می کند و منجر به تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط بهتر و زندگی بهتر برای همه می شود.

وی با اشاره به این که نحوه تولید، مصرف و هدردادن مواد غذایی، آسیب های زیادی را بر منابع طبیعی، محیط زیست و آب و هوا وارد می کند، گفت: تولید غذا اغلب باعث تخریب زیستگاه های طبیعی شده و به انقراض گونه ها کمک می کند.

علیزاده خاطرنشان کرد: در همه گیری کووید 19 و تبعات اقتصادی ناشی از آن بر وضعیت تغذیه و امنیت غذایی خانوار و نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن، تاکید سازمان های بین المللی بر این است که کشورهای جهان برای تغذیه حدود 10 میلیارد نفر جمعیت جهان در سال 2050 باید به ایجاد سیستم های پایدار کشاورزی و غذای متعهد شوند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 10164
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید