افزایش ویتامین ها و املاح غذای کودکان
برخی مواد غذایی ویتامین ها و املاح غذای کودکان را افزایش می دهد.
به گزارش وبدا کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت:انواع سبزی ها مانند جعفری،شوید و گشنیز دارای ویتامین A , C و آهن هستند و باید به غذای شیرخوار افزوده شود.
"شهلا جودت" افزود: سبزی های زرد و نارنجی رنگ مانند کدو حلوایی و هویج دارای ویتامین A هستند و باید به غذای شیرخوار افزوده شود.
به گفته وی غلات و حبوبات جوانه زده دارای انرژی و پروتئین و املاح هستند و می توان ابتدا گندم ،ماش یا عدس جوانه زده را تهیه و خشک کرد و پودر نمود سپس در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرد و هر بار یک قاشق مرباخوری به غذای کودک افزود.
"جودت" خاطر نشان کرد:پودر انواع مغزها نظیر گردو،بادام و پسته به جز بادام زمینی را می توان برای کودکان بزرگ تر از 9 ماه استفاده کرد.