parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:11
  • - تعداد بازدید: 62
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zma

افزایش ویتامین ها و املاح غذای کودکان

برخی مواد غذایی ویتامین ها و املاح غذای کودکان را افزایش می دهد.

به گزارش وبدا کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت:انواع سبزی ها مانند جعفری،شوید و گشنیز دارای ویتامین A , C و آهن هستند و باید به غذای شیرخوار افزوده شود.



"شهلا جودت" افزود: سبزی های زرد و نارنجی رنگ مانند کدو حلوایی و هویج دارای ویتامین A هستند و باید به غذای شیرخوار افزوده شود.



به گفته وی غلات و حبوبات جوانه زده دارای انرژی و پروتئین و املاح هستند و می توان ابتدا گندم ،ماش یا عدس جوانه زده را تهیه و خشک کرد و پودر نمود سپس در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرد و هر بار یک قاشق مرباخوری به غذای کودک افزود.



"جودت" خاطر نشان کرد:پودر انواع مغزها نظیر گردو،بادام و پسته به جز بادام زمینی را می توان برای کودکان بزرگ تر از 9 ماه استفاده کرد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2814
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید