اهمیت مصرف مکملهای غذایی در ماه رمضان
با توجه به اهمیت حفظ سلامت عمومی در ماه مبارک رمضان، سرپرست اداره طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، بر نقش مکملهای غذایی در تأمین نیازهای بدن روزهداران تأکید کرد.

محمودیان در گفت و گو با وبدا؛ اظهار کرد: ماه رمضان فرصتی است برای بازنگری در الگوی تغذیهای ما، در این ماه، بدن نیازمند ویتامینها و مواد معدنی ضروری است که ممکن است به دلیل تغییرات رژیم غذایی، به میزان کافی دریافت نشود.
وی افزود: استفاده از مکملهای غذایی میتواند به حفظ انرژی و سلامت عمومی کمک کند، اما ضروری است که مصرف این مکملها تحت نظر متخصصان انجام شود تا از عوارض ناخواسته جلوگیری شود. وی همچنین هشدار داد: مردم باید از خرید مکملها از منابع نامعتبر پرهیز کنند و تنها از داروخانههای مجاز و معتبر آن ها را تهیه کنند.
محمودیان تأکید کرد: مشورت با پزشک یا داروساز در مورد نیاز به مصرف مکملها میتواند به حفظ سلامت افراد کمک شایانی کند.
نظر دهید