parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 08:08
  • - تعداد بازدید: 45
  • - زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Zqw9

کاهش محرومیت و توسعه عدالت با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها

مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان دیدار و گفت و گو کرد، دکتر«سید جواد پور نقی» در این دیدار اعلام کرد: رویکرد کاهش محرومیت و توسعه عدالت با جذب بیشتر منابع و بهره گیری از تمام ظرفیت های استان و کشور محقق می شود.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، عالی ترین مقام حوزه سلامت در استان با بیان این که دسترسی به خدمات عادلانه یکی از نکات مهم توزیع خدمات سلامت است، افزود: رویکرد دولت جدید نیز برقراری عدالت در سلامت است و حرکت به سمت تحقق این مهم معضلات و مشکلات این حوزه را کمرنگ تر می کند. 

وی با بیان این که گستره ای از نظام های سلامت با نقص های مخصوص به خود در دنیا وجود دارد، اضافه کرد: ارائه راه کار جهت توزیع خدمات عادلانه در حوزه سلامت، به مثابه تحقق اهداف مدیران در این خصوص است.

وی ادامه داد: جهت پرهیز از موازی کاری و رساندن خدمات به اقشار هدف باید تمهیدات لازم اندیشیده شود. 

وی اعلام کرد: با راه اندازی خدمات تخصصی و فوق تخصصی الکترونیک و بهره گیری از ظرفیت های موجود، بار زیادی از مشکلات اقشار نیازمند به خدمات درمانی کاسته می شود. 

 وی تاکید کرد: از تمام ظرفیت های استان و دستگاه ها جهت برقراری عدالت در سلامت استفاده می شود و دانشگاه پذیرای همکاری و مساعدت ها به منظور تحقق این مهم است. 

مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی نیز در این دیدار گفت: 64 هزار خانوار در استان تحت پوشش کمیته امداد هستند که 50 هزار خانوار معیشتی بگیر هستند

 «الهی راد»  با بیان این که توانمند سازی این خانواده ها در دستور کار قرار دارد، افزود: باید فرصت اشتغال و توانمندسازی برای گروهی از افراد تحت پوشش فراهم شود که اقدامات خوبی نیز در این خصوص انجام شده است. 

وی ادامه داد: امسال 247 میلیارد تومان تسهیلات بانکی به افراد واجد شرایط و مستعد اشتغال پرداخت و زمینه توانمندی این افراد و خانواده ها فراهم می شود. 

وی تامین مسکن را یکی از اقدامات کمیته امداد ذکر و عنوان کرد: با حمایت این نهاد و پرداخت تسهیلات بسیاری از افراد تحت پوشش صاحب خانه شده اند و امسال کمیته امداد ساخت بیش از دو هزار مسکن را در دستور کار خود دارد. 

وی توانایی ارتباط با مردم و خیران را ازظرفیت های این دستگاه اعلام کرد و گفت: 180 مرکز نیکوکاری در محلات و روستاهای مختلف در حال کار هستند که اعضای آن ها افراد معتبر محلات هستند.

وی در بخشی از سخنان خود گفت: 90 درصد افراد تحت پوشش کمیته امداد دارای بیمه سلامت هستند اما متاسفانه خدمات دهی خارج از بیمارستان با دفترچه مذبور با مشکلاتی همراه است. 

وی به تحت پوشش قرار دادن 2 هزار بیمار خاص در استان نیز اشاره و بیان کرد: این بیماران نیازمندان تجهیزات پزشکی هستند و ارتباط با دانشگاه علوم پزشکی به تامین مایحتاج آن ها کمک می کند. 

وی به سامانه یکپارچه خیر و احسان در استان نیز اشاره و اعلام کرد: اطلاعات و داده های خدمات دهی به نیازمندان می تواند در این سامانه ثبت و ضبط شود. 

وی افزود: به 2 هزار و 880 مادر شیرده با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه خدمات ارائه می شود و این مادران از سبد معیشتی نیز بهره مند می شوند. 

وی اضافه کرد: شبکه خدمات دهی هوشمند و کارامد در خانه های بهداشت راه اندازی شده است بنابراین همکاران این پایگاه ها می توانند در صورت مراجعه افراد نیازمند اطلاعات را در این سامانه ثبت و ضبط کنند که با این کار، مغایرت های موجود در این حوزه نیز کمتر و اصلاح می شود. 

وی افزود:  هزار و 340 کودک دارای سوء تغذیه نیز از خدمات ما بهره مند می شوند. 

وی تاکید کرد، مجموعه کمیته امداد جهت استفاده از ظرفیت های مشترک و خدمات دهی به نیازمندان آمادگی همکاری با دانشگاه علوم پزشکی استان را دارد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 10513
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید