parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 01:48
  • - تعداد بازدید: 58
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZuZ8

بازدیدهای سرزده معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه از سلف دانشجویی جهت بررسی كيفيت غذاي دانشجویان

بازدیدهای سرزده معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه از سلف دانشجویی جهت بررسی كيفيت غذاي سلف دانشگاه به طور مستمر انجام می گیرد.

به گزارش پايگاه خبري وب دا، دكتر فریمان ابراهيم زاده در این ارتباط گفت : طي بازديدهاي مكرر و سرزده از سلف دانشگاه ، كيفيت غذاي دانشجويان مطلوب ارزیابی شد و مشكلي وجود ندارد.

وی افزود: به طور روتین بازديدها و بررسي هاي لازم از وضعیت سلف و کیفیت غذای دانشجویان به عمل می آید و تمام سعی ما ارائه خدمات مناسب و رضایت دانشجویان است .



وی توجه به نیازهای اصلی دانشجویان نظیر آموزش، بهداشت، تغذیه و ایاب و ذهاب را از وظایف معاونت های آموزشی و دانشجویی دانشگاه ها عنوان کرد و افزود: در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی با بهره گیری از امکانات روز سعی دارد بهترین خدمات را به دانشجویان ارائه نماید.



وی بیان کرد : در همین راستا و در سال های اخیر این معاونت با راه اندازی سیستم اتوماسیون تغذیه جهت رزرو غذا ،احداث سلف سرویس جدید 16 آذر و همچنین تجهیز آن گام های خوبی را برداشته است.



به گفته وی معاونت دانشجویی با برگزاری جلسات ماهانه شورای صنفی و همچنین با حضور مکرر در سلف سرویس دانشگاه در زمان توزیع غذا با دانشجویان دیدار و در خصوص مشکلات آن ها و پیگیری رفع مشکل مذاکره می نماید.



دکتر فریمان ابراهیم زاده ضمن تشکر از همکاری دانشجویان با کارکنان سلف سرویس اظهار امیدواری کرد : دانشگاه در حل به موقع مشکلات از طریق مسئولین ذیربط به نتایج خوبی دست یابد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 6527
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید