مصرف روغن های نباتی جامد یکی ازمهم ترین علل بروز بیماری های قلبی و عروقی
مصرف روغن های جامد یکی از مهم ترین علل بروز بیماری های قلبی و عروقی می باشد.
به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه بیان کرد : روغن نباتی جامد به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع بالا و اسید های چرب ترانس که در جریان هیدروژناسیون تولید می شود برای سلامتی مضر است.
دکتر « حسن براتی زاده » تصریح کرد : اسیدهای چرب ترانس در روغن های جامد سبب افزایش کلسترول و LDL بد می شود و در عروق بدن و قلب رسوب می کند همچنین تجمع این ترکیبات در بافت چربی در ایجاد سرطان سینه ، دیابت نوع 2 و کم وزنی کودکان در زمان تولد موثر است.
وی تاکید کرد : داشتن رژیم غذایی کم چرب به دلیل کلسترول کمتر و افزایش مصرف میوه ها و سبزی ها به دلیل داشتن مواد ضد سرطانی و فیبر غذایی در حفظ سلامت بدن بسیار موثرند.